Nieuwe huisarts in opleiding vanaf 01-10-2020!

Vanaf 1 oktober 2020 zal ik als huisarts in opleiding (HAIO) het artsenteam van het PArel-netwerk in Borgloon vervoegen.
Na 6 jaar opleiding als basisarts aan de KU Leuven, ben ik zeer enthousiast en gemotiveerd om praktische ervaring in deze professionele praktijk te kunnen opdoen.

Als huisarts wil ik een vertrouwenspersoon zijn voor mijn patiënten : een aanspreekpunt voor patiënten met fysieke/lichamelijke klachten maar ook voor patiënten die worstelen met stress, burn-out, depressie, angsten,...

Elke mens is uniek. Het is dan ook belangrijk om een persoonsgerichte behandeling op punt te stellen, op maat van het individu.
Levensstijl (voeding, beweging...), mentale gezondheid en verslaving (roken, alcohol...) zijn zaken die een enorme impact hebben op het algemeen functioneren van de mens.
Ik hecht er veel belang aan om als huisarts de mensen hierover advies te verlenen en bij te staan.

Bovendien is de huisarts het centrale aanspreekpunt en diegene die instaat voor het betrekken van verschillende hulp- en zorgverleners alsook specialisten bij de zorg van een patiënt.
Ik wil heel graag dat centrale vertrouwenspunt zijn voor mijn patiënten.

Ik kijk alvast uit naar de samenwerking met het schitterende PArel-team, alsook naar de prachtige mensen die ik ga mogen leren kennen als patiënten.

Leergierig en enthousiast, sta ik tot uw dienst. Ik ben er voor u.

Eveline

Meer nieuws
Alle nieuwsberichten

Praktijkstop dr. Grommen Lieven